Wie zijn wij

WISE4YOU online verzekeringen

WISE4YOU is een nieuwe manier van online verzekeren: snel, makkelijk en transparant. Online verzekeren heeft veel voordelen. Zo betaalt u bij WISE4YOU nooit poliskosten. Online verzekeren via WISE4YOU is dus altijd voordelig. Vergelijk onze premie goed met andere verzekeraars: onze premie is altijd het scherpst.

Onze verzekeringsproducten zijn bovendien anders dan gebruikelijk. Ze zijn speciaal ontworpen om onze klanten bescherming te bieden in een snel veranderende wereld.

Onze verzekeringen zijn juist gericht op risico’s die u bij de gevestigde verzekeraars niet of moeilijk kunt verzekeren. Denk aan het verzekeren van digitale apparaten, zoals uw laptop of smartphone. Of aan een slimme huisdierenverzekering, een moderne verzekering voor uw scooter of de dure uitrusting van uw hobby. WISE4YOU biedt deze mogelijkheid wél: we zien dat de wereld niet stil blijft staan.

Altijd een scherpe premie

WISE4YOU is hard aan het werk om een verzekeringsaanbieder met een scala aan moderne kwaliteitsproducten te worden. Onze verzekeringen zijn voordelig en realistisch geprijsd. Ze evolueren continu om te voldoen aan de behoeften van onze klanten: veel zekerheid tegen een scherpe premie.

Onze zienswijze heeft geleid tot een aantal unieke, betrouwbare producten. En dit is nog maar het begin…

DIGIWISE: onze mobiele verzekering waarmee u uw smartphone, tablet of laptop eenvoudig kunt verzekeren conform uw wens en tegen een premie die u zich kunt veroorloven.

WEDDINGWISE: onze bruiloftverzekering die binnen Nederland de meest ruime dekking biedt en die u zelf kunt samenstellen. WEDDINGWISE bestaat al sinds 2008 en rekent een zeer scherpe premie!

EVENTWISE: onze evenementenverzekering waarmee u grote en kleine evenementen eenvoudig verzekert tegen zeer gunstige voorwaarden. Uiteraard met zeer betaalbare premies.

PETWISE: onze dierenverzekering die een goed alternatief biedt voor de reeds bestaande dierenverzekeringen. U kunt zelf eenvoudig de juiste verzekeringsoplossing voor uw huisdier kiezen.

Alles voor uw zekerheid

WISE4YOU is een jong en dynamisch bedrijf. Voor uw zekerheid maken we gebruik van de expertise van diverse grote verzekeraars die zowel in Nederland als daarbuiten hun sporen ruimschoots hebben verdiend. Kwaliteit en continuïteit staan bij ons voorop. Daarom doen wij alleen zaken met gerenommeerde verzekeraars. Welkom bij WISE4YOU!